Allmänt

Härligt!

Mmmm! Morgonens första kaffekopp är alltid lika härlig! 🙂

Jaha, vad har ni gjort (eller ska göra) under den här helgen? Själv har jag inte gjort mycket. Tvättat en (1) tvätt, sett en massa skit på TV, suttit ute på bron och njutit av det varma vädret (även om det inte var soligt), varit till päronen en sväng (efter att ha handlat åt farsan), diskat både för hand och med maskin. En ganska lat helg, med andra ord.

Idag kommer jag nog inte att göra särskilt mycket, heller. Jo, förresten, jag ska se Så ska det låta online, då jag – förstås – somnade så jag missade det i fredags. Däremot har jag inga som helst planer på att se Melodifestivalen. Nix. Nope. Icke.

A var förbi igår, efter en skotertur på några timmar, och provade lilldatorn. Jag har inte döpt henne än, men det är en ”hon”, definitivt en ”hon”. Miss Piggy, kanske? Tja… Vi får se. Om jag inte hittar på något bättre.

Åh, jag vet förresten vad jag verkligen borde göra. Installera den externa hårddisk jag köpte till den stationära datorn, och flytta över alla foton och annat jag vill ha kvar till den. Det är hög tid att göra det, och har varit det länge.

[tags]söndag, helg, Så ska det låta[/tags]