Allmänt

Vårdagsvardag

Våren, hallå-å??? Det snöar – visserligen varm kramsnö, men nu vill jag se barmark. Så det så.

Dagens ljuspunkt på jobbet *not* var några proppfulla stora kartonger som dök upp, fulla med material som måste a) stuvas undan tills någon har tid att b) gå igenom allt som finns i pärmarna och sortera för arkivering/bränning. Jag är en av kandidaterna till rensningen, inget jag direkt ser fram emot… Boring snoring. 🙄

Senare blev jag tillfrågad om ett projekt jag är lite lagom inblandad i, angående enkätsvaren från en undersökning. Konstaterade snabbt att det som går att åtgärda – från min sida – redan är gjort. Jag är före min tid! :mrgreen:

Jag är fortfarande smått chockad över att jag städade igår – måndag kväll! – innan jag ens försökte fixa EPG:n. Och – håll i er – jag tror banne mig att den kommer att funka ikväll, att alla mina inspelningar verkligen startar som de ska. Spänningen kl 20:00 kommer att vara outhärdlig… 😉

UPDATE
Ingen programmerad inspelning gick igång som den skulle. Tyvärr glömde jag att kolla detta kl 20:00, då jag istället var i tvättstugan och roade mig.

[tags]vår, rensning, inspelning[/tags]

3 kommentarer på “Vårdagsvardag”

  1. Therre: Jag förstår inte hur jag klarat mig utan!

    Jontas: Mitt hembiträde brukar damma. Tyvärr har han gått i strejk just nu – det var något med sexuella trakasserier – så jag sparar tills han kommer tillbaka. 😉

Kommentarer är stängda.