Allmänt

Regntunga skyar

Äntligen regnar det som spön i backen! Tyvärr har jag inte med mig mina nya Gore-Tex-skor att testa motståndskraften mot väta i, men jag får väl prova ikväll.

Jag har funderat på impregneringen jag sprayade på skorna. Den borde gå att använda på kläder också, men måste det vara GT eller funkar det lika bra på vanligt tyg? Hmmm. Värt att prova. Jag har säkert någon gammal jacka att offra, i testandets tjänst.

[tags]regn, impregnering[/tags]

4 kommentarer på “Regntunga skyar”

  1. ”ÄNTLIGEN” regnar det… men hallå?! Det är väl inget ”äntligen”! 👿
    *fortfarande halvdränkt från syndafloden i morse*
    Carra 😉

  2. Jag vill ju testa mina nya skor, förstår du väl! Ute, plaskande i vattenpölarna, sjungandes ”Hej, sa Petronella”. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.