Allmänt

Trött, nött och utsliten

Det blev en lång kväll ikväll, och den är inte slut än. Fick mig middag först efter 20:00, medan jag satt i telefonen. Drack kaffet efter 21:00, under nästa samtal. Nå, nu är de flesta informerade om vad som är på gång – eller inte är på gång. Just nu vet vi varken ut eller in, men får förhoppningsvis bättre besked efter helgen.

För att göra en lång historia kort: det är förstås farsan vi får bekymra oss över den närmaste tiden. Inget allvarlig, bara bekymmersamt. Envis gammal stöt, det räcker som beskrivning… När han fått för sig något (i betydelsen ”kommit på en – i hans tycke – bra lösning på något som ingen har sett som problem förut”) är det helt jäkla hopplöst att få honom att ändra sig.

Jag har haft så fullt upp att jag inte ens hunnit slå på TV:n! Det är snudd på otänkbart! Måste genast åtgärdas!

[tags]griniga gamla gubbar[/tags]

2 kommentarer på “Trött, nött och utsliten”

  1. ”Gammal stöt”? Jag skulle kunna tänka mig att zappa honom då och då. Har för mig att man kan dressera djur med sådana… 😈

Kommentarer är stängda.