Allmänt

Stiligt hem

Ibland önskar jag att jag hade ett sådant där utställningshem, ett där inga sladdar syns och det bara finns minimalt med matchande grejer smakfullt uppställda på speciellt utvalda ställen… Eller kanske inte, förresten. Jag skulle inte kunna leva i ett sådant hem. OK, sladdarna skulle jag gärna gömma bättre än jag gjort idag, men de stör inte så mycket (annat än när jag ska dammsuga).

Ett hem är ju vad man fyller det med. Det är ju det som gör hemmet till ditt! Det får lika gärna vara proppfullt med pryttlar, som minimalistiskt avskalat, men för de flesta av oss är det nog en blandning någonstans mitt emellan. Det kan vara skillnad mellan olika rum, eller mellan olika säsonger.

Men på det stora hela är jag rätt nöjd med mitt hem ändå. Visst finns det alltid områden som kan förbättras (läs: rensas) men jag får något ryck då och då och röjer lite.

[tags]vackert hem[/tags]