Allmänt

Besiktigad och godkänd

Det blev min bil idag. Trots stressen – hade flera som stod på kö och datorn hade lagt av – skruvade besiktningsmannen till en av mina halvljuslampor också, så den inte skulle blända (jag hade satt dit den på snedden), bara för att vara snäll. Inget man får en anmärkning för.

Så nu är det bara att tuta och köra i ett år till!

Det är med besiktningen av bilen som med att gå till tandläkaren. Även om jag vet att det inte är några uppenbara fel, så vet man ju aldrig vad de kan tänkas hitta. Jag är dessutom inte särskilt tekniskt lagd, så jag lämnar allt till verkstaden att göra.

Dit ska jag för övrigt snart ringa och boka in en tid för service. Jag servar bilen varje höst, så den får en översyn innan vintern. Det kostar en slant men det är det värt. Jag behöver inte göra något annat under året, inget som har med nötning av bilen att göra. Däremot har jag fått beställa tid att laga till sådant som juniorerna kört sönder (det har de fått betala själva), det har varit inbrott, etc.

[tags]bilbesiktning, service[/tags]