Allmänt

Besviken

Ååhh, så besviken jag blev! Mitt paket med kappan kom idag, så jag hämtade det direkt efter jobbet. Väl hemma slet jag upp kappan och provade den – och så var den alldeles för trång i ärmarna… *gaahhh*

Annars var den bra: rätt färg, inte för vid eller för trång runt magen/ändan, snygga knappar, schysst kvalitet. Men ärmarna var – som sagt – för trånga. Så är det ofta när man har för muskulösa armar. 😉

Hur löser jag det här på bästa sätt? Tja, antingen provar jag byta till en större storlek, i hopp om att ärmarna är vidare då, eller också siktar jag på en annan modell. *suckar djupt* Det finns hur många modeller av kappor som helst just den här hösten.

Risken finns att det blir en del tröstshopping också om jag går till webbshoppen nu. Jag får börja upprepa mitt mantra innan jag går dit: -Jag har tröjor, jag har tröjor, jag har tröjor…

[tags]postorder, kappor[/tags]