Allmänt, Foto

Yiii-haa

Nu är den långa håret bortklippt!

Före:

Före klippning

Efter:

Efter klippning

Själv är jag rätt nöjd, än så länge, mycket väl medveten om att det är bara idag jag är ”tillfixad” i håret. Imorgon tvättar jag ur allt klet, kammar mig och går till jobbet, så får det torka som det vill.

Diskussionen har kommit igång om ifall jag har självfall eller spikrakt hår. Jag hävdar att det bara ser ut som självfall när frissan kramat in klet i håret, andra påstår att det ser naturligt ut. Spänningen är outhärdlig! 😉

Jag svansade håret ordentligt innan jag gick till frissan, och har sparat den avklippta svansen i en påse. Den ska skickas till ett perukmakeri, så får vi se om jag får någon krona för håret.

Chocken kommer att bli stor imorgon, dels vid tvätt (oj, behöver jag inte så mycket schampo längre), dels vid borstning (aj, vad jag river mig på hals och axlar)… Än så länge känns det bara skönt – och lite konstigt. Det är något som saknas, men jag kan inte sätta fingret på vad…? :mrgreen:

UPDATE
För övrigt, för den som undrar, så var den bortklippta svansen ca 45 cm till yttersta toppen.

Bortklippt

[tags]klippning[/tags]

3 kommentarer på “Yiii-haa”

  1. Åh, jag klippte mig ju tokmycket, det hade ju jag också viljat veta att man kunde göra. Ge hår åt de som inte har något alls 🙁

  2. Therese: Längderna måste vara minst 20 cm, i alla fall hos den jag säljer till. Håret ska vara buntat (med toppar, respektive avklippning, åt samma håll), ofärgat och obehandlat.

    Asta: Ja, det är ju rena drömmen! Och så lättborstat det kommer att vara – jag som faktiskt är håröm! 🙂

Kommentarer är stängda.