Allmänt

Firarfredag

Det blev (blir, den är inte färdig än) en annorlunda fredag den här veckan, av flera olika orsaker.

Vi började med ett halvt om halvt oannonserat* avdelningsmöte, där vi diskuterade sådant som kommit upp och behövde åtgärdas. Sedan drog vi iväg till en f d jobbarkompis som fyller jämna år och gratulerade med tårta och blommor.

Ikväll blir det After Work på hotellet, med italiensk buffé. Yummy! Jag hinner hem för att byta tröja innan dess, plus att jag måste köpa och leverera en del saker åt farsan innan jag går till hotellet.

Ännu ett paket hämtades igår, med ytterligare en höstkappa att prova. Den var mycket bättre i passformen, så nu är jag nöjd. Återstår bara att prova allt annat som följde med i paketet, så jag vet om jag måste skicka något i retur. Fixas under helgen.

Under helgen måste jag dessutom tvätta – paniktvätta! Jag hade förträngt glömt bort att vi skulle på kurs med övernattning måndag-tisdag, och jag har ”ingenting att sätta på mig”. Jo, det har jag, men det snyggaste är i tvätten.

[tags]möte, födelsdagskalas, after work, postorder, tvätt[/tags]

*) Jag kan ha hört ryktas om det redan igår, men då jag är sedvanligt dagvill, kom jag inte på att det var idag det var fredag (har haft torsdag hela veckan).