Allmänt

Det snöar!

W-o-o-o-w! *gör vågen* Det har kommit en HEL centimeter snö, så nu är det vitt ute igen!

Efter de senaste veckornas slask & blask är det här precis vad som behövdes för att få mig på gott humör igen. Det gör inget att det är några kallgrader, och mer snö än så här behöver inte komma, bara det inte regnar/smälter bort ännu en gång.

För intresseklubben kan jag berätta att mitt pyntande till advent kraftigt har decimerats. Två ljusstakar och en stjärna vägrade lysa i år. Nu har jag bara en stjärna och en (elektrisk) ljusstake som fungerar. De fyra ljusen på köksbordet har jag rationaliserat bort redan förra julen.

[tags]snö, kallgrader, adventspynt[/tags]

4 kommentarer på “Det snöar!”

  1. Hola! 😆
    Nu har jag tagit igen en dryg vecka (har visst försummat dig… 🙄 – och fått mig många goa skratt! Tack!
    Det verkar som jag måste komma å våldgästa dig för att få lite vit jul… i nedre delen av Sverige regnar det bara 🙁

  2. Hola! Que tal? (Det är ungefär all spanska jag kan.)

    Jag kan skicka några lastbilslass, för det fortsatte att snöa… och fortsatte… och fortsatte… Det snöar än och verkar aldrig sluta. 🙄

  3. *flinar* Du är så välkommen att hälsa på – ta med egen snöskyffel! (Jag har inte skottat gården än.)

Kommentarer är stängda.