Allmänt

Sammanfattning

Så här års dyker årskrönikor och sammanfattningar-av-året-som-gått upp överallt. Dock inte i min blogg. Det här året har väl varken varit bättre eller sämre för mig än något annat år. *rycker på axlarna*

Just för tillfället har jag inga visioner om hur jag skulle vilja förändra/ förbättra mitt liv och min tillvaro, varken för det närmaste året eller på ännu längre sikt. På det stora hela är jag faktiskt rätt nöjd, även om jag kunde vara både vackrare och rikare. Det kan inga nyårslöften göra något åt, men jag återkommer om/när jag kommer på en plan. :mrgreen:

Det var nära att jag utsatte mig för Smitta idag! Jag tänkte åka till L och E, men ringde först och kollade om de var hemma. Jodå, det var de, för L hade magsjuka. *iiihhhhh* Vilken tur jag inte åkte utan att ringa, som jag brukar! Just magsjuka är något jag inte vill ha, varken nu eller senare.

Jag är sååå teknisk. *ironi* Skulle programmera en inspelning på TV:n åt B, och var för snabb på knapparna. Helt plötsligt började det spela in direkt – en tvåtimmarsinspelning av något vi inte vill se, och som inte går att avbryta. *mutter mutter* Bara att radera så fort det spelat in färdigt.

Mellandagsreorna står som spön i backen. Det får de göra utan mig. Jag kanske åker till L någon dag ändå, men inte för att shoppa. Fönstershoppa, kanske, men jag behöver faktiskt inget nu. (Bara för att jag skrev så där, kommer jag säkert att åka iväg och bränna massor av pengar på reafynd.)

[tags]årskrönikor, visioner, magsjuka, programmera inspelning, mellandagsrea[/tags]

4 kommentarer på “Sammanfattning”

  1. Jag har aldrig någon släng av eftertanke bara för att det är nyår. Har jag det någon gång så kommer det på sommaren. Mitt ”riktiga” år slutar nog på sommaren någon gång, det är bara almanackans år som slutar nu.

  2. Åren går så fort numera.

    Jag läste (för skojs skull) i bloggarkivet vad jag gjorde i januari i år. Mycket var redan glömt, alternativt ”var inte det flera år sedan?”, så mitt minne är kort. Eller också har tiden gått för fort, så jag inte hunnit med.

  3. Du har så rätt, och det som är gjort kan inte göras ogjort. Om det inte handlar om husrenovering, förstås. 😉

Kommentarer är stängda.