Allmänt

Krokodil

Nu ska jag banne mig slita ner alla speglar som finns i min närhet!

Oftast är spegeln i t ex badrummet bara en trevlig accessoar, som hänger där den hänger och fyller ut en tom yta på väggen. Den används till att se om jag prickar munnen med tandborsten, precis som spegeln i hallen ser till att hårborsten träffar huvudet utan att det gör ont.

I morse tog jag mig en närmare titt på ansiktet som hör till tidigare nämnda mun och hår – och blev skräckslagen!

JAG SER UT SOM EN KROKODIL RUNT ÖGONEN!!! Varför har ingen talat om det för mig tidigare? Jag ser ju ut som något man skrämmer småbarn med!

Då jag storhandlade mat igår, valde jag att skjuta på Apoteksbesöket (i huset bredvid affären) för att hämta ut en receptbelagd medicin till en annan dag, då det inte var bråttom. Nu får jag lägga till ”rynkkräm” på listan med de övriga inköpen jag ska göra på Apoteket.

Tur jag har dimmer på badrumsbelysningen… 😉

[tags]speglar, rynkor, krokodil[/tags]

2 kommentarer på “Krokodil”

  1. Förlåt om jag är taskig och påpekar… men jag har så svårt att låta bli vissa dagar.

    Du skulle kanske hellre satsa på en ANTI-rynkkräm? 😆

    Språkpolis Stefan

  2. *skrattar* Nu blev det varken det ena eller det andra i krämväg. Jag bestämde mig för att det är skrattrynkor, och sådana är bara charmiga, eller hur? 😉

Kommentarer är stängda.