Allmänt

Less

Vad less jag blir – speciellt på mig själv.

Hann inte ens tänka på LCHF innan jag slängde mig över det sockerstinna fika som dukats upp lagom till eftermiddagskaffet. *hmpf* Så gick det med den bantningen! (Var inte oroliga, det var bara ett återfall, jag ska börja om. Eller vad jag nu ska kalla det; jag har ju knappt börjat än.)

Varför fikat gick åt skogen (rättare sagt: magen) berodde på att jag hade tankarna upptagna med annat tjafs, som jag inte alls skulle behöva bry mig om. Det, i sin tur, ledde till att jag glömde min egen namnmärkta kaffemugg på kontoret, istället för att ta ner den till fikarummet. Tog nämligen upp en kopp kaffe att dricka bredvid datorn efter lunchen.

Det rubbade mina cirklar totalt. Hjärnstillestånd – mental kollaps – kalla det vad ni vill. Jag fungerade inte som det var planerat. Grävde i mig flera sorters kakor/bakelser/pajer innan jag ens hann blinka. Eller tänka efter, vilket jag hade gjort i normala fall.

Nå, det är bara att kavla upp ärmarna och ta nya tag!

[tags]fika, socker, tjafs, rubbade cirklar[/tags]