Allmänt

Morgonstund

Bara som omväxling har jag stigit upp extra tidigt i morse, gjort mig i ordning och gått till jobbet så tidigt att jag stämplat in med plustid på flexen! *luttrade läsare drar djupt efter andan* Det är minsann inte varje vecka det händer!

Jag hade besök hela kvällen igår, så det blev ingen powernap på soffan framför TV:n, vilket är vanligt under veckorna. Ni vet; hem från jobbet, handla och laga mat, fixa disken, ska kolla om det är något på TV – och så försvinner den kvällen i en lång blinkning…

Billäget hemma är oförändrat, även om bästisgrannen snöslungade upp andra halvan av gården för att Volvon skulle kunna flyttas. Gårdagen ägnades åt skruvande, mer skruvande, och så skruvades det lite till, under huven.

Det hjälpte inte, så A får nog ragga upp ett par kompisar och rulla Volvon i rätt läge ikväll. (Den måste flyttas i sidled, samt – antagligen – ett halvt varv runt.) B ska ha Mazdan till jobbet på torsdag, det är hennes dag att köra.

[tags]morgonpigg, powernap, bilar[/tags]

2 kommentarer på “Morgonstund”

    1. Piggare? Inte jag, men däremot gjorde det säkert sitt till att jag inte tog en powernap igår. Det brukar hålla mig vaken ca 01:00-04:30 och då ÄR jag trött på morgonen.

Kommentarer är stängda.