Allmänt

Avslöjad

*he he* Nu är jag avslöjad! 😳

Jag har verkligen försökt hålla mig till LCHF i två veckor, men idag sprack det. Det var köttbullar m mos o gräddsås på grillen idag – och hur skulle jag kunna stå emot? Den gräddsåsen är värd att döda för!

Annars hade jag faktiskt en plan för dagens grillmat, då jag planerat att äta på grillen idag. Skulle beställa en 200-grams ostburgare utan bröd, med kryddsmör istället för dressing, men som sagt… Gräddsåsen kom emellan.

Dessutom – när jag ändå syndade – tog jag en CocaCola istället för Loka, vilket var grundtanken. (Den där gräddsåsen blir skyldig till mycket.) Jag får väl unna mig en frossardag idag och starta om imorgon. Det är inte värre än så.

Varför jag är avslöjad? Javisstja, det glömde jag nästan! Lingonsylten, som följde med köttbullarna, blandade sig med såsen och har gjort en stor fläck på min tröja…

[tags]köttbullar, gräddsås, snabbmat[/tags]

2 kommentarer på “Avslöjad”

  1. Kunde du inte skyllt på att lingonröran var spilld på bordet av annat gäst och du råkade lägga dig raklång på bordet, eller nåt?

    1. En aning rödare, och jag hade kunnat skylla på att jag begått ett mord under lunchen. Ett väldigt brutalt och blodigt mord.

Kommentarer är stängda.