Allmänt

Upptagen

Oj! 😯

Jag har suttit som förhäxad framför datorn i ett par timmar. Kaffet jag glömt att dricka är iskallt.

Hittade en sida jag inte varit på tidigare, och kunde knappt slita mig därifrån. Jag har inte hunnit kolla på allt, men dagen är ännu rätt ny. Perfekt söndagsnöje! 😉

Det är visst Alla Hjärtans Dag idag. Inget jag firar, även om jag något år bjudit juniorerna på middag (för att jag älskar dem). Det känns inte riktigt rätt, man ska ju fira den här dagen med Den Stora Kärleken, men i brist på bröd får man äta limpa. I år blir det ingen juniormiddag, då jag inte har vare sig lust eller inspiration till matlagning. Jag älskar min tvättmaskin idag istället – ett nödvändigt måste.

Och mellan tvättarna har jag mycket kvar på den där webbsidan att kolla på…

[tags]söndagsnöje[/tags]