Allmänt

Söndag

A ringde och ville bli klippt. Jag vet inte om det är min skicklighet med klippmaskinen, eller hans sparsamhet, som gör det, men jag har fått klippa honom i 25 år. Han har visserligen mer hår nu, än när jag började, men ack vad de är välbekanta, de där virvlarna han har i hårbottnen. De som gör att håret böjer sig åt helt fel håll, helt plötsligt. *ler ömt*

Plötsligt kom H på besök! Visserligen utan fru och barn, men det var kul ändå – det är länge sedan vi sett honom, och det var riktigt trevligt att sitta och surra en stund, innan han drog vidare granngårds (d v s till farsan, och ev morsan).

B kom hem mycket fortare än väntat. Hon hade fått skjutsa P upp till K tidigt i morse, då han skulle flyga hem därifrån. Hon har fått många mil i bilen under helgen, men hon är ju ung och stark. När hon väl var hemma, var det bara för henne att gå och lägga sig: hon jobbar extra på sitt förra jobb inatt.

Jag lade ner lite omsorg på middagen när hon var hemma redan i tid till den. Annars var planerna att äta varmkorv. Nu blev det fläskfilé istället. Visserligen sov hon när maten var klar (och jag väckte henne inte) men hon hann värma mat i mikron innan hon åkte iväg till jobbet. Nu finns lunchburkar åt oss båda i kylen, för morgondagen också.

[tags]klippning, extrajobb, middagsrester[/tags]