Allmänt

Inspirationslös

Jag saknar totalt inspiration idag, vad gäller veckans mat. Försöker hitta på något att äta (till matsedeln) men har inga idéer. Måste i alla fall gå och handla efter jobbet, och har fram tills dess kanske kommit på något att laga till middag.

Det är verkligen ett i-landsproblem; jag kan gå runt i en affär full med mat och hittar ingenting att äta!?! Egentligen är det förskräckligt, hur bortskämda vi är – för jag är inte ensam om att gå vilse i matvarudjungeln.

Det är samma sak med utbudet av… Tja, vad som helst. Nyheter, TV-program, kläder, elbolag, försäkringar – allt finns i femtielva versioner, det är bara att vraka och välja. Det börjar bli för mycket att välja mellan, det blir svårare och svårare att sovra i utbudet. Man orkar inte ta till sig allt och det är ett helvete att göra jämförelser.

[tags]inspiration, i-landsproblem, välja och vraka[/tags]

2 kommentarer på “Inspirationslös”

  1. Häromkring finns det en tjänst som vissa på jobbet använder. Man beställer mat för ett visst antal middagar. Då får man maten hemkörd och så får man ett antal recept. Ingen av rätterna ska ta mer än 30 minuter att laga och man bestämmer inte själv vad det är för rätter. Det blir en liten överraskning.

    1. Åhh, vad coolt! 😯

      Önskar det fanns här också, men jag får allt vackert handla och komma på matidéerna själv.

Kommentarer är stängda.