Allmänt

Beställning gjord

Nu har jag – till slut, efter månader av tvivel, självrannsakan och tjat – bokat mitt möte med våren i G! Visserligen har jag – från säkra källor – hört att de har vinterväder den här vintern, men det hindrar mig inte. I slutet av april kommer det att vara vår!*

Jag har redan ångest över vilka kläder jag ska packa, för jag har (som vanligt) garderoberna fulla med ingenting att ha på mig. Dessutom har jag absolut inte råd att shoppa något nytt. Om jag utesluter en del andra onödor kan jag ha råd att köpa något nytt, men när ska jag hinna det? *suckar* Det blir Ellos igen, antar jag. Och det blir *dubbel suck* ingen IKEA-resa heller. Allt för att spara pengar.

Men jag ser fram emot resan, visst gör jag det!  🙂 Den här gången blir det en extra kort kortsemester, för jag stannar bara två nätter – inte tre, som jag brukar. Det gör min planering ännu tajtare än vanligt, men det (och de) jag inte hinner med, får jag vara utan.

[tags]resa, semester[/tags]

*) I slutet av april har jag vår hemma också, så det MÅSTE vara vår i G.

2 kommentarer på “Beställning gjord”

  1. Jag tror våren kommer först i slutet av juli. Så många förlorade vintrar, nu tar vi igen det med råge, eller nåt.

    1. Jag kanske åker IFRÅN värmen? Nu för tiden vet man aldrig med vädret, ser det ut som…

Kommentarer är stängda.