Allmänt

Ny på jobbet

Vi hade en ny medarbetare idag på jobbet! 🙂 Så kändes det i alla fall när B dök upp.

För att göra en lång historia kort, så har hon nyligen gjort en gastric bypass och gått ner X antal kilon (och kommer att minska ännu mer). Därför tog tjejerna på hennes avdelning med henne på shoppingrunda i klädaffärerna igår, och idag fick vi andra se resultatet: En Helt Ny B!

Hon var så snygg i de nya kläderna! De är i en helt annan stil än vad hon tidigare vågat prova. Hon har – som så många andra överviktiga – utgått ifrån att det inte finns snygga kläder i hennes storlek. Att hon dessutom är ensamstående mor, har gjort att barnens behov av kläder gått i första hand.

Hon har frågat mig ibland var jag köpt enstaka plagg, och jag har svarat och tipsat henne. Vad jag nu även har gjort, är att jag låtit (syrran) fålla upp alla kjolar, så de inte är i ”kärringlängd”. De få centimetrarna gör faktiskt väldigt mycket – om inte annat, så för självförtroendet.

Just självförtroendet behöver få sig en liten knuff hos henne, då hon länge smugit i skuggorna och tyckt att ”det spelar ingen roll vad jag tycker för det är ingen som bryr sig ändå”. Nu är operationen bara en del av ”förvandlingen” hon går/har gått igenom, men det kommer fram mer och mer av den B vi önskar att hon blir.

[tags]ny stil, shoppingrunda, övervikt, gastric bypass, självförtroende[/tags]