Allmänt

Förberedelser

Jag förbereder mig inför shoppingturen efter jobbet. Eftersom jag inte orkade handla igår, måste jag göra det idag. Genom att kalla det ”shopping” istället för ”handla mat” försöker jag få det Tråkiga att bli Roligare, men det går inte så bra.

Den största frågan är vad jag hitta på till middag idag, gärna något som kan lagas i storpack så jag bara behöver värma rester under resten av veckan. Det lutar mot kycklingen jag gjorde tidigare, men med potatis till, den här gången.

Under midsommaraftonen råkade jag ut för en katastrof! Jag hade ätit middag på kvällen, och skulle ta mig kaffe på maten. Då upptäckte jag att kaffet var slut!!! Det, om något, är stor katastrof, då stora delar av min kostcirkel består av kaffe. Som tur var hade macken öppet, så jag kom åt att köpa en burk (snabbkaffe), annars vete tusan hur det hade slutat.

Idag har vi vinkat av M från jobbet, då hon bestämt sig för att sluta hos oss fr o m 1 juli (onsdagar är hennes lediga dagar). Det blev lite fuktigt i ögonvrårna för oss allihop, men hon lovade att komma och hälsa på oss någon dag. Nu ”har hon semester” de första veckorna, så hon får vänja sig vid att vara ledig.

Semester, ja. Den finns längre fram, som ljuset i tunneln. Nedräkningen har inte börjat, men jag vet att det går så himla fort fram till dess. Tyvärr går det himla fort tills jag ska tillbaka till jobbet också, men det tar vi då. Ingen mening med att oroa sig för det redan nu.

Jag jobbade en stund extra igår kväll, för att dra in lite tid på flexen. Jag ligger fortfarande på minus men det närmar sig plus! Det kan hända att jag flexar ut tidigt någon dag mot slutet av veckan, men det är inget jag bestämmer nu. Det beror på väder och vind och vad jag känner för just den dagen.

[tags]handla mat, kyckling, kaffe, semester, flextid[/tags]

2 kommentarer på “Förberedelser”

Kommentarer är stängda.