Allmänt

Så. Typiskt. Mig.

Trots att jag haft hela dagen på mig (och för all del hela gårdagskvällen också) så har jag ännu inte packat ihop det jag ska ta med mig imorgon. Eller, det är delvis packat, men absolut inte i bilen. För att inte tala om allt jag tänkte sortera. *suck* Nå, det är sådan jag är, jag får lära mig leva med det. 😉

Den här sommaren har verkligen gått i sorteringens tecken. Förra sommaren rensade jag bara garderoberna (inget litet jobb, det heller) men i år har jag bara fortsatt och fortsatt och fortsatt rensandet och sorterandet. (Borde för övrigt ta garderoberna ett varv i år igen.) Kan det vara något virus?

Jag är lite sur. Har väl PMS. Skulle behöva en B&J Chocolate Fudge Brownie, eller en kladdkaka med mängder av vispad grädde, eller… Jag måste nog gå till macken innan jag biter någon av katterna. Det kan bli lite svårt att förklara den skadan för veterinären. För att inte tala om hur mycket katthår jag skulle få i käften. Det räcker så väl med ett strå åt gången, försåtligt gömda i smöret, tandkrämen, på gaffeln, etc.

Inte nog med att jag är sur, jag är mamma också även grinfärdig. (Helt klart PMS, inser jag nu.) Inte läge att se romantiska filmer eller höra på ballader – inte före macken, i alla fall. När jag klarat mig hem igen kan jag sjunka ner i soffan, gräva i mig kopiösa mängder chokladglass och se antingen romantik eller blodiga mord, beroende på åt vilket håll humöret svänger.

[tags]sur, grinig, PMS, choklad[/tags]