Allmänt

Försöker

Jag försöker vända dygnet rätt, även om jag inte vänt det helt och hållet den här sommaren. Att stiga upp före lunch den här veckan kanske ger mig en lättare start nästa vecka, då jag ska åter till grottekvarnen. Även om jag kan flexa på morgnarna, kan jag inte flexa hur länge som helst.

Vaknade etappvis av att jag hörde min bebis gråta på altanen. Ja, froppisen stod och skrek utanför altandörren – hon vet var jag oftast sover… 😉 Så småningom orkade jag stiga upp och släppa in henne. Gamlingen har legat som ett plåster ovanpå mig, för att varje gång jag rört mig kunna visa att Han Ville Ha Påfyllning I Matskålen. Madamen, däremot, ligger skönt hoprullad ute på gräset vid husväggen och sover så gott, så gott. (Jag smyger när jag går ut och röker för att inte störa henne.)

Gårdagens glassinköp (jag hann till macken med några minuter till godo) blev en halvmesyr. Den chokladiga glass jag var ute efter var slut, så jag köpte en B&J Half Baked istället. Den är en blandning av Chocolate Fudge Brownie och Cookie Dough, så jag fick lite choklad i alla fall. Det blev inga gråtorgier eller sprutande blod i TV-soffan, jag hade lugnat mig innan jag var hemma igen.

På dagens att-göra-lista står överst, med stora bokstäver, att jag ska åka till L. Det har jag tänkt göra hela semestern, men det har inte blivit av förrän nu. Ska hälsa på B, springa lite i affärer (kanske t o m shoppa lite), kanske fika och äta på stan, samt ev hinna förbi till T och M. Vi får se hur mycket av det där som blir av. Jag börjar med att jag ska dricka mitt kaffe här och nu, innan jag bär ut grejer i bilen och senare hoppar in i duschen.

[tags]vända dygnet, hungriga katter, Ben & Jerry, shopping[/tags]