Allmänt

Som vanligt

Som vanligt ligger jag en dag efter i tiden. Inte nog med det, jag missade totalt att det var fredagen den 13:e igår! Eftersom mitt minne är väldigt kort, minns jag inte om något fruktansvärt hände. Förmodligen inte, sådant brukar jag komma ihåg. 😉

Idag har jag roat mig med att åka till L och hämta hem B, som hade hemlängtan. Nä, inte riktigt, men jag hade inget annat för mig, annat än att ha Svår Ångest inför måndag, då jag börjar jobba igen. Dessutom behövde jag prova en långkörning igen, för att se om ryggen höll – och det gjorde den! 🙂

Ikväll har jag drabbats av jag-har-ingenting-att-ha-på-mig-syndromet inför måndagen. Med tanke på de oerhörda mängder tvätt som (fortfarande) inte är inplockade i garderoberna, så är det en ren och skär nödlögn. Jag har kläder. Mycket kläder. Alldeles för mycket kläder.

Jag känner mig själv alltför väl. Orsaken till min upplevda klädesbrist är att jag upptäckt att även Haléns har en avdelning med damkläder i stora storlekar… Det spelar ingen roll; även om jag beställer ikväll hinner jag inte få kläderna till måndag morgon. (Och jag ska inte, jag ska verkligen inte…) (Om det inte är rea…) (NEJ, jag ska inte!)

[tags]fredagen den 13:e, långkörning, kläder, postorder, Haléns[/tags]

2 kommentarer på “Som vanligt”

  1. Redan dags för återgång i arbete? Jag har en vecka till. Fem veckors semester i sommar, ytterligare tre veckor senare i höst. Väldigt vad årets semesterdagar varar länge? Trots kvoten 1,36,

  2. Tänk att dina semesterdagar räcker så länge, medans mina bara visslar iväg. 🙄

Kommentarer är stängda.