Allmänt

Tusen

Upptäckte till min förvåning att jag redan skrivit 1000 inlägg i min blogg. Då är inte de tidigare bloggarna (på andra adresser) – eller den av misstag raderade början av den här bloggen – medräknade, så det har blivit en hel del under årens lopp. Mest trams, det ska erkännas, men jag skriver för att jag behöver göra det. Skrivotinet flödar i fingrarna, och det måste få utlopp någonstans.

9571 besökare sedan jag installerade räknaren är inte heller illa. Jomenvisst vet jag att det finns bloggar med ännu fler besökare per dag, men det struntar jag i: jag är glad för den lilla uppmärksamhet jag får i mediabruset. 🙂 Nuförtiden bloggar ju ”alla” och de som inte gör det finns på Facebook eller andra forum.

Semestern är väl officiellt över nu? Det är fredag em efter 16:05, så nu är det bara ”vanlig helg” innan jobbet börjar på måndag. Den här sommaren har bara susat förbi i överljudsfart, och ingenting har jag fått gjort. Nä, det är inte riktigt sant: jag har ju rensat och städat mest hela tiden. (Det märks dock inte, när man kommer in och möts av en rullande katthårskorv i hallen.) (Pallar inte för att dammsuga riktigt än, men tänkte försöka imorgon eller söndag.)

Några utflykter har jag hunnit med också, även om jag gärna åkt på ännu fler och ännu längre, men jag får vara nöjd med att ha det så här. Det blev ingen ny kamera heller, och nu har värsta suget gått över, så jag får fortsätta med mobilen ännu ett tag. Under sommaren har jag fotat ytterst lite, men jag har inte tömt mobilen än. Någon dag/ kväll när jag har tid ska ni få se vad jag sett, om man kan säga så? Lite stödbilder för att minnas vad jag gjort.

[tags]tusen inlägg, slut semester, semesterbilder[/tags]