Allmänt

Ny säsong

Så! Nu är jag tillbaka för en ny säsong på jobbet! Hipp hurra – eller kanske inte… 😉

För att det inte ska se ut att vara mycket att göra (vill inte ha panik redan före lunch), har jag lagt ihop alla papper – oavsett prio – i en enda hög. Efter lunch ska jag sortera upp dem i olika högar igen, bara jag får tömt mailen. Där är många bråttomsaker.

Vi har nu hunnit förhöra oss (hjälpligt) om varandras semesteräventyr: Å har skrämt en björn (eller hur det nu var 😉 ), A har ramlat från en stege, E har badat och D har haft gäster. Själv har jag ju – som jag berättat om i flera veckor nu (blir ni inte less att läsa det?) – haft ont i ryggen.

Det gick bra att stiga upp i morse. Däremot tror jag det kan a) bli en tidig kväll i snigelskalet, samt b) vara tungt att stiga upp imorgon… Men – den dagen, den sorgen! Idag ska jag försöka komma ikapp med de mest akuta grejerna.

(Så konstigt jobbdatorn känns? Och vilket läskigt typsnitt jag får på skärmen? Brukar den göra så här? Tangentbordet känns helt fel – jag missar tangenter när jag skriver? *kollar* Jodå, de sitter kvar.)

[tags]åter på jobbet[/tags]

4 kommentarer på “Ny säsong”

  1. Hurra! Jag har precis klarat av första jobbdagen också! Men det fick bli lååång lunch för att sköta lite familjelogistik- det var ju inte helt smart att låta A gå cirkus-skola sista sommarlovsveckan…

Kommentarer är stängda.