Allmänt

Kort minne

I fikarummet diskuterades böcker, både att läsa och att höra. Jag fick ett förslag (ännu en gång) om en bok jag absolut måste läsa, enligt andra flitiga bokläsare.

Väl framför datorn igen tänkte jag beställa den boken, plus ett par andra jag tidigare väntat på att de ska komma ut och nu finns till försäljning. Klickade mig runt, hittade både det ena och det andra erbjudandet, lade i varukorgen och skickade iväg beställningen… Ni luttrade läsare vet förstås vad som hände? Jajamensan – jag glömde beställa boken jag först tänkt köpa!

Frustrerad var jag på vippen att slänga iväg ännu en beställning, innan jag hejdade mig. Det är bara en pocket. Går säkert att få tag i på mataffären; om inte just nu, så senare (lite begränsat utbud p g a utrymme). Alternativt som ljudbok, jag har ju en viss förkärlek för sådana. 😉

Jag ska bara bli färdig med ljudboken jag håller på med, innan jag beställer någon mer. Det tar sig: ikväll har jag tänkt vika tvätt medan jag lyssnar. Jag mellanlandade bara framför datorn först, efter den uppiggande powernap på ett par timmar som jag tog tidigare…

UPDATE
Givetvis veks ingen tvätt, däremot gjorde jag undan en massa andra små ärenden som behövde uträttas. Tänk så brådskande allt annat blir, när torr tvätt väntar på mig! 😉

UPDATE 2
Boken jag glömde beställa är numera inköpt och nedladdad som ljudbok på min dator.

[tags]böcker, beställning, pocket, ljudbok, vika tvätt[/tags]