Allmänt

Snabb visit

Oj! 😯 Det gick snabbt!

Jag hade laddat inför att ha praktikant idag, men hon blev utringd på arbete precis när jag började gå igenom vad vi skulle göra. Så kan det gå, men hon kommer imorgon istället. Jag får spara lite smått & gott åt henne att göra, för det är grymt trist att bara få sitta och se på vad andra gör.

Igår åt jag äntligen årets surströmming, mjäll och god! Det finns olika märken och variationen kan vara stor. Eftersom jag är ett litet hushåll 😉 köper jag alltid en liten burk, och det kan vara svårt att få tag i små burkar av alla sorter. Regeln jag alltid följer är att jag inte köper filéer; de är ”barnmat”. Surströmming ska rensas på tallriken, punkt & slut.

Den stora frågan just nu är om jag ska äta lunch på grillen eller om jag ska gå hem och äta upp de rester jag sparat till middag?** Jag misstänker starkt att grillen får besök av mig vid halvtolvsnåret, så kan jag äta rester hemma innan jag åker och handlar. Då hinner jag läsa veckans reklamblad medan jag äter, plus att jag kan ta med den handelslista jag redan påbörjat hemma.

[tags]praktikant, surströmming, grillen, handla[/tags]

*) Jag gillar förstås att se andra arbeta, men det är ju jag, det. 😉

**) Nej, jag sparar inte surströmming (som jag åt igår) till dagen efter. Någon måtta får det vara. Jag har andra rester.

2 kommentarer på “Snabb visit”

Kommentarer är stängda.