Allmänt

Ospännande fortsättning

Gårdagens klädsortering är fortfarande inte klar. Jag ”ska bara” hela tiden och har därmed inte tagit mig upp till sovrummet än så länge. Däremot har jag hunnit ner i källaren (tvättstugan) ett par varv och ska snart ner igen.

A kom plötsligt förbi för att återlämna bilen – otvättad. Han skyllde på att en annan bil stod i tvätthallen på macken, men efter att ha pausat framför TV:n med mig någon timma, skickade jag tillbaka honom till macken igen. En Mycket Sur Ung Man ringde efter en liten stund och meddelade att jag skulle a) flytta hans bil (som står i vägen) så han slipper in med min i garaget och därför b) flytta däcktraven som stod mitt på garagegolvet. Tydligen var det ledigt i tvätthallen. 😉

Dagens rätt kommer att bli det jag glömde laga igår: palt av paltmix. Jag har köpt, men inte hunnit prova, så det ska bli spännande att testa om smaken blir ”rätt”. A ville inte äta hos mig, trots att han gillar palt – konstigt…? Han har inte provat dem själv men påstår att han hört på jobbet att de inte blir bra. Jag har hört tvärtom, att de blir otroligt bra, så jag tänkte prova.

UPDATE
Jag glömde tala om att årets första snöflingor har siktats, virvlande i vinden och regnet. Inget som blir vitt på marken än, men det är kallt i luften och nordliga vindar. Och, ja – idag stormar det igen.

[tags]tvätta bilen, paltmix, raspeballer, första snön[/tags]