Allmänt

Måndagskväll

Måndag, ljuvliga måndag! Eller kanske inte…

Den nya kopiatorn (OK, den är inte så ny längre, men vi har inte kvar den gamla) på jobbet har försökt tala om för mig att den ville ha ny färgpatron (toner?) hela dagen, men jag har ignorerat dess önskningar och hoppas förstås att Någon Annan ska drabbas av att utskrifterna stoppas, p g a att färgen tagit slut. (Med min vanliga tur, kommer det att vara jag som plötsligt står där och svär, mitt i ett stort kopieringsjobb, så jag ska fundera på saken till imorgon.)

Jag tog bilen i morse, eftersom jag skulle åka över till farsan direkt efter jobbet. När jag kom dit, hade han precis blivit nedbäddad för natten, för han var så trött – hade faktiskt redan somnat. Jag var tvungen att väcka honom, då jag tagit med ett Viktigt Papper som han måste skriva på innan jag kunde skicka iväg det. Han börjar vara både mer sömnig och mer dement (vad gäller vissa saker och situationer) nu för tiden, men det är väl den vägen det ska gå. Att både kropp och själ blir tröttare, menar jag. 

Ni som följt den spännande följetongen om tvätten, a k a Tvättsåpan, har förstås redan räknat ut att jag inte vikt och stoppat undan den rena tvätten än. Jag tycker faktiskt att den ska få mogna lite grann. När den legat tillräckligt länge i de blå kassarna, med gammelkatten nedbäddad ovanpå så skrynklorna blir både katthåriga och hårdpressade – då först är det en utmaning att vika tvätt! 😉

[tags]måndag, kopiator, gamling, tvätt[/tags]