Allmänt

Nedräkning

Nu är det bara en halvtimme kvar tills jag får gå hem. Jag har lite sorteringsjobb liggande, som jag tänkte spara till fredag, då jag blir ensam i korridoren.

Måste handla efter jobbet idag, men vet inte riktigt vad jag ska hitta på till middag. På handelslistan står mest sådant som behöver fyllas på, typ kattmat, toapapper och annat smått och gott. Äh, jag får se vad som lockar mig när jag väl är i affären.

Jag ”råkade” beställa en kavaj idag. 😉 Det är länge sedan jag börjat plocka ner den i kundkorgen, bara för att sedan ångra mig och plocka upp den igen. Gång efter gång har detta beteende upprepats, tills jag idag sade till mig själv att jag kommer att ångra mig den dagen den är slut/borta ur sortimentet, så jag inte alls kan fundera på den längre.

Nu har jag halvångest över vad som ska rensas ut ur min välfyllda garderob. Min föresats är ju ”en in, minst en ut”, men jag kanske kan hoppa över det den här gången? *obeslutsam* Alltså, kan jag stoppa in en kavaj och slänga en t-shirt? Det är ju egentligen två helt olika typer av plagg och kan ge oanade konsekvenser för jämvikten i min klädsamling. (Säger jag, bara för att slippa slänga något.)

Jag får fundera mera på saken när a) kavajen kommit och b) jag provat och sett om den passar. Om den går i retur, löser sig problemet av sig självt.

[tags]handla mat, Haléns, kavaj, garderob[/tags]