Allmänt, Foto, Katter

Tisdagsblues

Vardagen börjar göra sitt intåg, när nu de största helgerna är över. Bara trettonhelgen kvar, vilket gör att vi har kort dag imorgon och ledig torsdag. Däremot har jag lovat att jobba alldeles ensammen på fredag, så de andra kan vara lediga. Jag har inget särskilt inplanerat och kan lika gärna befinna mig på jobbet som någon annanstans, om kylan fortsätter.

Funderar ibland på om jag skulle möblera om i vardagsrummet. Rensa och möblera om. Kanske t o m hänga om lite tavlor jag skulle kunna tänka mig att flytta isär eller ihop. Det är grannens fel! En av mina grannar har huset ute till försäljning på Hemnet, och jag ser genast vilka möjligheter till möblering jag skulle ha i det huset… Men istället för att köpa det, kan jag ju möblera om i det hus jag redan har.

Katterna mår bra, trots kylan, men tycker att jag är slarvig att rensa kattlådan. Helst ska jag ju stå med skyffeln under ändan på dem, så jag tar bort allt direkt, och de blir väldigt upprörda om de måste vänta på rengöringen.

Här är det gamlingen som står och stirrar på froppisens rester i lådan, och väntar på att jag ska ta bort dem, så han kan lägga egna rester där. (Ni ser väl ”diamanterna” på hans halsband? Han är den enda av katterna som har bling-bling.)

Bortskämda djur? Näää, vart får ni det ifrån? 😉

[tags]vardag, möblera om, Hemnet, kattlåda, bling-bling[/tags]