Allmänt, Foto

Redan?

Det är redan fredag, även om jag trodde det var måndag i morse. Måste under natten ha drömt att det var fredag (plus helg) för jag var helt säker på att det var måndag när jag vaknade. 🙄

På söndag ska vi ha bouppteckningen efter mamma. Den skulle egentligen ha gjorts undan tidigare, men så kom storhelgerna (jul & nyår, och till viss del även trettondagen) emellan. Nå, det är fort gjort när vi väl är på plats. Lördag har jag tänkt tvätta-städa-diska eller slappa framför TV:n. Vi får väl se vad som lockar mest. :mrgreen:

Mitt paket från Ellos ”är på väg” enligt det mail jag fått från dem. Vart paketet från Haléns tagit vägen vet jag inte, för därifrån har jag inte hört något. Med min vanliga tur, var säkert jackan (kavajen) slut i deras lager.

Oj, nu blir det modebloggsvarning här igen! Jag plockade fram en kofta, ett garderobsrensningsfynd, att använda den här veckan. Till min stora förvåning är den lång?!?* Jag har inget minne av ha köpt en lång, svart, kofta någonsin, men den fanns ju i min garderob. Någon måste ha hängt den där, och det borde vara jag. *förvirrad*

Eftersom denna långa kofta saknade knappar, kände jag att jag absolut ville ha en liten knäppning när jag tog på den. Typiskt mig! 🙄 I alla fall, jag satte en brosch som enda knapp istället, och det funkar jättebra! Hittade t o m en brosch som matchar smyckena jag har idag!

[tags]fredag, helgplaner, Ellos, Haléns, kofta, brosch[/tags]

*) Den går alltså nedanför ändan – en bra bit, dessutom. I vanliga fall håller jag mig till koftor i höftlängd, ungefär.