Allmänt

Uppdrag

Jag har gjort ett uppdrag under lunchen; passade på att hämta mitt Ellos-paket, som jag fick ett SMS om att det kommit redan igår. Grundtanken igår var att hämta paketet i samband med att jag handlade mat, men då jag inte hade bilen och handlade rätt så mycket, så fick paketet vänta. Ikväll får jag besök, så jag får vänta med att öppna och prova tills imorgon. *spännande*

Efter att ha gått igenom mina mail hittade jag hur jag skulle spåra mitt paket från Haléns. Statusen på det paketet är inte ändrad sedan paketet lämnades in till Posten i Borås, så jag vet inte om det ligger kvar där, eller om det är på väg och har fastnat längs vägen.

Jag är sugen att ta lite ledigt, typ en eftermiddag eller så, för att ranta runt längs kusten lite grann… Antingen till K, eller till L, eller varför inte till H? 😉 Problemet är att det är väldigt mycket månad kvar i slutet av pengarna just i januari, så jag får vänta en vecka eller två innan jag kan omsätta planerna till verklighet.

Den senaste ljudboken jag börjat med är bättre än sin föregångare, som jag inte tyckte om. Det gör att jag lyssnar med Stor Misstänksamhet och bara väntar på att grodorna ska börja hoppa omkring… Och givetvis hittar jag småsaker att irritera mig på, men de är inte värre än att man kan ha överseende med dem.

[tags]postorder, Ellos, Haléns, tågurspårning, Paganinikontraktet, Lars Kepler[/tags]