Allmänt, Foto, Katter

Nattsudd

Plötsligt händer det…!

Jag lyckades ovanligt bra med kycklinggrytan idag, så jag smällde i mig en rejäl portion. Föll i matkoma på soffan och sov bort hela kvällen – men då är jag ju pigg i natt istället! 😉

Inte nog med att grytan blev god, det fanns gott om den också… Alltså har jag packat den i burkar för att äta under resten av veckan. Då slipper jag komma på någon annan rätt att laga, för jag har enorm idétorka vad gäller mat just nu. Det har blivit mycket varmkorv den senaste tiden, så jag kan ju variera mig den här veckan.

Observera madamen i bakgrunden av bilden. Var är linslusen (froppisen)? Jo – mycket närmare än så…

Jag har en extra stol stående vid kortänden av bordet, och där var hon! Rättare sagt: jag hann ta fotot innan hon hoppade upp på bordet och ställde sig mellan kameran och motivet. (Men först måste ju inkräktaren (madamen) jagas bort. – Det är MIN mamma! Det är MIG hon ska fota! Gå din väg!)

[tags]kycklinggryta[/tags]