Allmänt, Dagens outfit

Sådärja!

*dammar stoftet från händerna*

Nu har jag lagt upp ännu en webbplats! Visserligen ligger den inte på riktigt rätt ställe än, men jag måste få material att fylla den med innan andra får se. Just nu är den bara tom; en förstasida med ”Välkommen”. Inte mycket att kolla på. :mrgreen:

Annars händer det inte så mycket. A har premiärkört med skotern ikväll, när det äntligen blivit varmare. Jag planerar ett fotbad med tillhörande pedikyr, för att ha fina fötter imorgon, då jag är sugen att åka till B och shoppa lite skor. Ja, ni vet hur det är. Lönen rycker i plånboken och vill så gärna flyga iväg. 😉

Ni har fått klara er utan bilder på dagens outfit i flera dagar nu, men jag kan avslöja så mycket som att jag haft på mig kläder och smycken. Mestadels svarta koftor, så det är inte så stor variation just nu. *less allt jag har i garderoben*

[tags]webbplats, shoppingsugen, dagens outfit[/tags]

2 kommentarer på “Sådärja!”

    1. *he he* 😎

      Jag är bara så less att visa mina svarta koftor på bild dag efter dag, så nu får ni klara er utan bildbevis ett tag framöver. Och OM jag kommer på att gå till jobbet utan kläder någon dag lovar jag att fota det. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.