Allmänt

Drömmar

Det är sällan jag kommer ihåg vad jag drömt under natten, när jag vaknar på morgonen, men under helgen har jag dels drömt att jag bitit sönder en tand*, dels drömde jag att det var vardag**.

Idag hade jag laddat handväskan med ett läppstift också, förutom allt annat jag har i den, för bilen skulle besiktas. Men, det är ju så när man kör Mazda: det är bara att köra dit och få ”Godkänd”-stämpeln på intyget, ungefär. :mrgreen:  (Jag behövde alltså inte läppstiftet alls, hann inte ens ta upp det ur väskan.) Det kan ju ha något att göra med att jag har så pass ny bil, förstås.

[tags]drömmar, läppstift, besikta bilen[/tags]

*) Den drömmen vet jag var den kom ifrån. En på jobbet har råkat ut för det och vi har diskuterat detta under veckan som varit. Jag var tvungen att i panik rusa till badrummet och kolla så alla tänder satt kvar när jag vaknade, och gissa om jag känt efter med tungan i varenda vrå av munnen…

**) Som om jag inte är tillräckligt dagvild som jag är!?! Men jag är ganska säker på att det är måndag idag. Det är hemskt att drömma om en vanlig vardag, utan något speciellt som gör att man förstår att det är en dröm (typ att en häst kommer in genom fönstret eller något annat overkligt). Det känns som om jag blivit lurad på en dag den här veckan!