Allmänt

Efter helgen

Nu är påsken över och jag har avpyntat kontoret (jag påskpyntar inte hemma). Det var fort gjort; hakade bara ner den lilla prydnadshäxan som satt på sin kvast vid dörren och slängde henne i papperskorgen.

Arbetsstyrkan är kraftigt reducerad, p g a ledigheter och sjukdomsfall, men det går bra ändå. Just idag har det varit ganska lugnt i vår korridor. Inte ens telefonerna har ringt så mycket som jag trott de skulle göra. Nå, det kommer väl. Proppen brukar gå ur efter lunch… 😉

Eftersom påsken inneburit flera lediga dagar efter varandra, är jag – förstås – dagvill (inget nytt under solen). Igår höll jag nästan på att missa Ice Road Truckers, bara för att jag trodde det var söndag! 😯  Det hade förstört hela min vecka, då det nu närmar sig slutet på säsongen och jag verkligen vill se alla avsnitt som är kvar.

Istället för att vara ute och räfsa på gården i det soliga vädret vi haft under hela helgen, har jag grottat ner mig framför både TV och dator. Det är lite farligt, speciellt framför datorn, då jag försöker hitta alla möjliga kryphål i mitt köpstopp. Jag skulle verkligen behöva ett par nya skor… Och en ny jacka… Och ett par jeans… Och… 😉

[tags]vardag[/tags]

2 kommentarer på “Efter helgen”

    1. Jag är så bra häxa själv… 😉

      Det kommer säkert fler småskoleungar och säljer egentillverkat påskpynt nästa år igen (det var så jag kom över häxan).

Kommentarer är stängda.