Allmänt

Ojdå

Jag uppdaterade min WP till senaste versionen, och ser att en del saker flyttat på sig. Inte värre än att jag hittar dem, men ändå. Nåja, vid nästa uppdatering kanske de är tillbaka där jag vill ha dem. Spela roll, gummiboll. 🙄

Det är klibbigt och kvavt i luften idag. Försökte vara ute en stund, men det hjälpte inte, eftersom det inte blåser. Däremot frossar insekterna på mitt blod när jag söker svalka i skuggan, så jag lär stanna mycket inomhus idag. Tyvärr.

Madamen har haft varit på rymmen i flera dagar, men är nu tillbaka igen. Antingen sörjer hon Sigge, eller också gillar hon inte hantverkarna. Jag tror faktiskt det senare alternativet är vad som gäller, men man vet ju aldrig… Froppisen har däremot hållit sig i närheten av både mig och matskålen, men det är inget ovanligt. 😉

Jag var och handlade igår, och visste att jag hade tre saker på min icke nedskrivna lista… Efter ett par vändor i affären bestämde jag mig för att jag nog fått med mig allt, så jag betalade och for hem – bara för att fem minuter efter affärens stängning komma ihåg att jag skulle hämta ett paket också. Ja, ja. Jag får väl gå dit idag igen.

Ellos har snällt skickat höst- och vinterkatalogen till mig. Den första, kanske är bäst att tillägga. Det brukar komma ett oändligt antal tunna kataloger under pågående säsong också, beroende på vilka nyheter som kommit in. Jag har – förstås – både bläddrat och hittat men beställer inget redan nu. Låt mig känna att det är sommar innan jag börjar skicka efter varmare kläder!

[tags]wordpress, paket, katalog[/tags]