Allmänt

Jodå

Allt som går att göra en annan dag sparas just nu till en annan dag. 😉 Jag kände inte för att klippa gräset igår – det är ändå så vildvuxet att någon dag mer eller mindre inte spelar någon roll – så jag får göra det ikväll eller imorgon (beroende på väder) istället.

Det är svalare idag. Nu har solen vågat sig fram, men det var mulet i morse och luften kändes frisk och skön. När jag gick ut för min första morgonrök, skuttade en harunge runt på gräsmattorna. Det måste ha varit en annan än den jag sett en dag under semestern, för den här var mörkbrun och harungen jag tidigare sett var mycket ljusare i färgen.

Tänk att den här veckan gick så fort ändå! I måndags kändes det som att det var en oändlig sträcka arbetsdagar innan helgen, men nu är jag snart ledig igen – även om det bara är ett par dagar.

 K och B är på besök här i Sverigelandet! 🙂 Jag träffade dem – som hastigast – inte mindre än två gånger igår, och ser fram emot en bättre träff på lördag (imorgon). Det börjar vara dags för The Lasagna War…! :mrgreen:

A med familj är också på besök i den norra delen av landet, så jag slår flera flugor med samma smällare imorgon. De har bilat upp, genom Finland (!), och ska så småningom bila neråt landet igen. H med familj dyker upp hos syrran ikväll (tror jag), så när jag och A kommer med lasagnen imorgon, blir vi 14 till bordet!

Håll tummarna att regnet fortsätter att hålla sig borta, för dels ska det vara 7-kamp (???) och dels kan det bli servering utomhus.

UPDATE
Det blev servering utomhus, men jag slapp vara med i 7-kampen.

[tags]harunge, semestergäster[/tags]

2 kommentarer på “Jodå”

  1. Jag har inte klippt gräset sen jag drog iväg söderut för.. för.. det blir 3v på tisdag :mrgreen:
    Har uppdaterat mig 3-4 sidor bakåt med och skrattade gott åt stenen med eget gravitationsfält 😛
    NÅÅÅ? Hur har det gått?

    1. Stenen med gravitationsfältet har flyttat till ett annat universum. :mrgreen:

      Inga räcken på bron ännu, men nästa vecka kanske de kommer. Balkongräcket är reklamerat och måste göras om (höjas). Foto kommer när allt är klart, jag lovar! 🙂

Kommentarer är stängda.