Allmänt, Foto

Shit happens

Det här är väldens gulligaste, gosigaste och sötaste hund! En liten piggögd krabat som gör sitt bästa för att inte komma i närkontakt med mina katter, när hon kommer på besök.

Hon har en lite lustig egenhet: hon vägrar att skita när hon går i koppel. Det fungerar bra hemma, där hon får springa lös runt gården, men kan bli lite problematiskt när hon är någon annanstans. Hos mig, till exempel… 😉

A hade henne med sig när han skulle äta middag hos mig. De var ute på gården medan jag lagade maten, och när de kom in knäppte A av henne kopplet. Hon sprang gnällande fram och tillbaka i köket och hallen, innan hon till slut skamset hukade sig på hallmattan och släppte ifrån sig en rejäl hög.

Som tur var, var det inte mitt problem – däremot A:s. :mrgreen:

(Hon är alltså L & E:s hund, men A är ”styvpappa” åt henne, eftersom han ska jaga med henne. Han lånar henne då och då, samt brukar ofta vara hem till dem och träffa henne, så hon ska bli van att vara med honom.)

När E fick höra vad som hänt blev hon alldeles förskräckt och tänkte köpa en ny matta åt mig, men jag försäkrade att det inte behövdes. A hade ju skurat bort det, och det är för övrigt den mattan katterna brukar spy på (mattan närmast ytterdörren). Den är i allra högsta grad tvättbar.

Värt att notera: annars är hon rumsren. Det var bara hennes vägran att skita när hon är kopplad som gjorde att olyckan hände.

[tags]finnspets, rumsren[/tags]