Allmänt

Panik

Så gick min gamla tjock-TV sönder, till slut. Nu måste jag ju köpa en ny, en platt-TV, men känner mig verkligen förvirrad inför utbudet. Vadå plasma? Vadå LCD? Vad är skillnaden? *gaahhh* *sliter mitt hår i förtvivlan*

Själva tittandet kan jag klara mig utan någon dag eller två; jag har ju datorn att ta till. 😉 Men hur ska froppisen kunna sova ovanpå en smal TV? Jag får nog låta den gamla stå kvar – åt henne. (Bortskämda katter? Hos mig? Näää…)

Somavenhändelse (det ska uttalas som ett enda ord) ”råkade” A komma förbi precis när jag höll på med middagsförberedelserna, så jag bjöd honom också på lax m potmos o ärtor. Av någon anledning vägrar han äta ärtor, så jag har nu fyllt morgondagens middagsburkar med riktigt många ärtor. :mrgreen: Då finns det chans att jag har kvar en burk till lunch i övermorgon.

Vädret är förskräckligt, eller perfekt, beroende på hur man vill ha det. Regn och blåst för hela slanten. För de som börjat älgjakten idag är vädret inte speciellt kul, men för mig, som sovit dåligt p g a hosta de senaste nätterna, var planen ändå att somna tidigt ikväll. Med filt & kuddar & katt på magen. Perfekt väder för det, med andra ord. 😉

[tags]TV, ärtor, regn[/tags]

5 kommentarer på “Panik”

  1. OK, jag får kolla på LED, som verkar vara det strömsnålaste alternativet! Jag har ju igång min TV typ dygnet runt, då jag ofta sover framför den. Den stängs i princip bara av när jag lämnar huset.

    Tack för hjälpen!

  2. Vi köpte en 40 tums LED förra veckan! Hyfsat pris (5500:-) men då är det ingen ”Smart-TV” (ingen försäljare lyckades förklara var en Smart TV kunde göra så att jag begrep det…) Men det var ingen rolig syn att se våra analoga kanaler i större format så det blev till att köpa till ett kanalpaket med digitala kanaler. 169 kanaler (mest sport och såklart Nickelodeon) Ungarna är helnöjda!!!

    1. Jag försöker nu bestämma mig för om jag ska nöja mig med ”bara” 40 tum eller om jag ska ta någon brakastor TV… 😎

Kommentarer är stängda.