Allmänt

Trött i regnet

Idag är jag trött i regnet, inte trött på regnet. Det är perfekt slöväder, som gjort för att parkera sig på soffan med filt och minst ett slöodjur. Plikttrogen som jag är, är jag på jobbet istället, men det är bara för att jag har några lite roligare uppdrag idag.

Min bil har blivit påbackad av en gubbe-med-keps. Ingen skada skedd, faktiskt – det hade bara blivit ett märke i smutsen som visade var hans bil snuddat vid min. Hade min bil varit ren hade man inte sett något. (Gamla gubbar kan inte backa, så enkelt är det. Jag menar: jag stod parkerad på ena sidan torget, han skulle parkera på andra sidan, och ändå lyckades han pricka mig?!?)

Dagens middag blir älggryta. Inte nu för att jag vet vad jag ska sätta i, förutom älg, men jag hittar säkert något i mina gömmor. Lök, späda morötter, passerade tomater/tomatpuré, djfr gröns, burkchampisar, buljongtärning, en tesil fylld med pepparkorn – visst låter det som något som går att äta till kokt ris? 😉

Hoppas mina böcker kommer snart! Jag beställde ett bokpaket för ett tag sedan och har nu fått besked att de är på väg. Sängboken är slut sedan länge, så nu börjar det krisa.

Förutom böcker så ”råkade” jag beställa en jacka från Ellos någon dag senare, men den har inte heller kommit. Där kommer jag att vara stenhård: passar den inte, om det finns minsta lilla tveksamhet i passform eller färg, så åker den tillbaka. Direkt. Utan byte.

[tags]regn, gubbe med keps, älggryta, bokpaket, Ellos[/tags]