Allmänt

Äsch då

Min matsedel sprack så det bara visslade om det. Ja, ja – då har jag en eller ett par rätter kvar till nästa vecka istället. *rycker på axlarna*

Den här veckan har varit tröttvecka för mig. Det är nästan skrämmande, jag har inte fått någonting gjort hemma. Jo, jag har lagat mat mån-ons, men inte diskat efter mig. Det gör att köket nu ser ut ungefär som en bättre begagnad krigszon, där det kommer att gå åt många avsnitt av den senaste ljudboken för att få loss allt ur grytorna…

Annars har jag sovit. Och sovit. Och sovit lite mer. Förutom att jag sovit, förstås. *skakar på huvudet* Inte bra, men jag är faktiskt väldigt trött på kvällarna. Igår ringde jag A för att höra om han lever, då jag inte sett till honom (eller hört från honom) på hela veckan. Mitt sociala liv har gått i ide – jag träffar ju folk på dagarna då jag jobbar, det räcker väl?

Under den kommande helgen måste jag förnya bekantskapen med Herr Tvättmask. Inte för att jag har lite kläder kvar att sätta på mig, utan för att den smutsiga tvätten behöver åtgärdas innan den växer mig över huvudet.

Det ska bli spännande att se om jag lyckas få bort hårfärgen från mina handdukar, då håret släppte ifrån sig rejält med färg vid de första tvättarna. Inte bara handdukar, även insidan av kragen på min beiga jacka har blivit röd. Jag tror jag ska försöka få bort fläckarna med galltvål. (Om ni påminner mig senare, kanske jag kommer ihåg att berätta hur det gick.)

[tags]matsedel, trött, disk, För evigt dömd, Harlan Coben, tvätt, hårfärg, galltvål[/tags]