Allmänt

Tjejkväll

Mina ögonlock hänger på trekvart idag då natten blev en aning kortare än beräknat…

Igår, direkt efter jobbet, blåste jag iväg ner till K för att gå på ”tjejkväll” med syrran i Gallerian. Det tog ett tag innan jag kom fram… Först träffade jag ett par bekanta som jag stod och surrade länge med på parkeringen utanför jobbet. Sedan träffade jag andra bekanta när jag skulle äta kinamat, så det drog ut på tiden innan jag kunde hämta systeryster.

Nåväl, ett par toppar och lite annat krafs blev kvällens byte. Jag är nöjd med shoppingen och gjorde inte av med för mycket pengar ( = kan shoppa fler gånger den här månaden) ( = perfekt när vi har marknad i stan till helgen).

När jag – sent omsider – åkte hemåt var det dimma. Jo, jag tycker dimma är mysigt, men inte när jag kör bil på kvällen. 40-50 km/h med halvlyse kändes som rena rallyt, men dimman lättade mer och mer ju närmare hemmet jag kom.* Till slut, framåt midnatt, var jag framme.

Jag gör inte så många knop idag, men det var det värt! 😉

[tags]shopping, dimma[/tags]

*) Mer dimma vid kusten? Dimman steg allt eftersom tiden gick?