Allmänt, Dagens outfit, Foto, Katter

Dagens piff

image

Idag har jag piffat upp den vansinnigt tråkiga klädseln med ett halsband i glada färger. Till det vita linnet och den svarta koftan har jag även ett par mörkbeiga/ljusbruna jeans, så vilket färginslag som helst passar bra. Vad som inte syns på fotot är de glittriga paljettörhängen i cerise som jag hakat i öronen.

(Observera även den utstuderat ”rockiga” posen, så jag ska se häftig ut. *suck* Jag har inte varit häftig sedan 1979, ungefär.) 

image

Froppisen var jättesur igår kväll, då finnspetsvalp-på-besök övade ståndskall på katt. Se hur hon noggrannt stoppat in svansen under sig, så ingen kommer åt den, istället för att låta den irriterat vispa fram och tillbaka. Som jag sagt förut: hon är en bredrövad katt, inte bedrövad. 😉

Madamen, i sin tur, blev helt konfunderad. Vad gör den där Varelsen här? I mitt hus? Och skäller gör den också? Bäst jag fräser lite! Hon surade ihop under min bil och vägrade komma in på hela kvällen, trots regn, blåst och kyla. (Efter att valpen åkt hem kom hon in igen.)

Det märks att det blivit kallare på nätterna. Dels fick jag skrapa bilrutan i morse (!!!), dels har elementen slagit igång (fjärrvärmen fungerar i år igen). När jag steg upp fick jag gå runt och söka katterna, för att se vilka fönsterbräden som passat bäst inatt. Det är så skönt att ligga och låta värmen från elementen stiga upp mot magen, i springan mellan fönsterbräde och vägg, när man är katt.

[tags]dagens outfit, katter, hundar, ståndskall, element, fjärrvärme[/tags]