Allmänt

Fuktigt i luften

Det är verkligen fuktigt i luften idag. Jajamensan, regnet vräker ner idag igen, trots att det var uppehåll igår. Då var det å andra sidan dimmigt fram till lunch, ungefär, så det var ganska mycket fukt i luften då också.

Jag får nog herrbesök ikväll. 😉 Både son och bror kommer att komma förbi, ungefär samtidigt. Annars har jag inget särskilt planerat. En hel del jag borde göra, men jag får se vad jag ids göra. Komma igång med tvätten, kanske?

Eftersom jag är gift med min TV, har jag beställt en ny box åt den. En fräsch och fin box, med dubbelt så stor hårddisk att spela in på. Det ska bli intressant att se om jag lyckas koppla in den, men det är väl bara att följa instruktionerna – så brukar jag göra. I alla fall sedan jag misslyckats ett par gånger. *harkel*

Lönen har flödat in på mitt konto idag. Ikväll får jag sätta mig med räkningarna och göra mig av med den. Bara det blir lite kvar på kontot till på torsdag är jag nöjd. Då ska jag på shoppingrunda, men kommer säkert inte att hitta något jag vill ha, bara för att jag tänkt shoppa. Så brukar det vara. (Är jag däremot luspank vill jag köpa allt jag ser.)

[tags]regn, besök, inspelningsbar box, lön, räkningar, shopping[/tags]