Allmänt

Färdig!

Veckans matsedel är redan klar! Den här gången var jag snabb i vändningarna, och hade dessutom ett par rätter över sedan förra veckan. 😉 Nu återstår bara att komma ihåg att ta upp från frysen, gärna dagen före, men när jag skriver matsedeln på min kom-ihåg-tavla på kylen så ska det nog gå bra.

Trots att det varit helg så har jag inte rört tvätten. Först i morse har den flyttats ner från vinden till hallen – återstår att få den nedför den sista trappan, till källaren, så jag kommer igång. Bara jag får sortera tvätten i högar runt tvättstugegolvet, så går det bra sedan. Att springa ner då och då och byta tvätt är inget problem.

Jag var sååå shoppingsugen igår, men det har lugnat sig en aning till idag. Visserligen bara en liten aning, men det gör att jag inte kommer att slänga mig i bilen för att shoppa annat än mat efter jobbet. Jag behöver förnya min höst- och vintergarderob, men kan avvakta ett tag, även om suget efter nya kläder är stort.

[tags]matsedel, tvätt, shopping[/tags]

2 kommentarer på “Färdig!”

 1. 😉 Attans, var det kattskor?? Ja visst är det väl riktigt även om det kunde funkat med någon hundras också…
  Reflexer jag, attans, jag måste skaffa mig såna, både till mig och jycken!
  Stavgång sysslar ju jag med, de dagar mina tummar går med på att greppa ett par. Ibland är artrosen så jobbig att det inte finns en chans…men jag tycker man går snabbare och det gör mindre ont i ryggslutet när man har stavarna. Sen blir det bra när det börjar bli halt också, ifjol kunde jag inte gå stavgång med två jyckar men nu när vi bara har lilla Blinka går det bra. Hon pinnar på allt hon kan med sina korta ben, men hon går då mycket snabbare än en annan….hela tiden kopplet sträckt. Har du ingen grannhund att låna när du vill ut o gå?
  Kram

  1. Grannarnas hundar är bara jakthundar, inte roliga att gå med i civilisationen (däremot i skogen, men det bllir för mörkt för snabbt den här tiden på året).

   Jag får ladda med ljudbok som sällskap istället. Eller någon bra musik som får mig att vilja röra på mig. Det löser sig nog, ska du se. 😉

Kommentarer är stängda.