Allmänt, Foto

Olämpligt

Det var fasen så olämpligt att min rygg bestämde sig för att knasa ihop just nu. Det har jag inte tid med! 👿

Nå, man får ju inte bestämma sådant, och jag har aldrig tid att vara dålig. Se det från den ljusa sidan: bara jag tar mig upp från sittande läge, och får sträcka ut musklerna en liten stund, så kan jag hasa mig längs jobbets korridorer precis som vanligt. 😉  (Jag är ju inte så snabb i vanliga fall, heller.)

image

Under eftermiddagen stapplade jag ner till M (med hjälp av hissen, att ta trappan är lite överkurs med dålig rygg) för att köpa ägg. Ja, just ägg! Hon har höns, som av någon anledning störtvärper just nu, och behöver alltså bli av med äggen. Igår och idag har hon tagit med ägg till jobbet, och vi köpare har snällt ställt upp med alla tomma äggkartonger vi kunnat komma över, för att få med oss äggen hem.

Efter jobbet handlade jag. Jag vet inte om det blev så mycket mat, egentligen, mer än att jag kan leva på te och smörgås ett tag framöver. När ryggen inte vill vara med, är det inte roligt att vare sig laga eller äta mat. 🙁

Dessutom glömde jag totalt bort de julklappar och förköpsbiljetter jag skulle fixat idag. Jag orkade inte under lunchen, och definitivt inte efter jobbet. Hoppas jag hinner fixa det som behövs innan det är för sent!

[tags]ont i ryggen, lantägg, julklappar[/tags]

2 kommentarer på “Olämpligt”

Kommentarer är stängda.