Allmänt

Japp

Jajamensan, jag var tvungen att stanna hemma idag. Jag kan knappt röra mig och vissa rörelser är helt uteslutna. Som tur är klarar jag att gå på toa, med allt vad det innebär, så jag kommer nog att överleva utan att behöva sanera huset efteråt. 😉

Jag kan nätt och jämt stå, gå, sitta eller ligga. Hur jag än gör så skriker musklerna i protest. Jag har faktiskt fått plocka fram en krycka att stötta mig med, så jag inte ramlar ihop när jag hasar över golvet. De piller jag fått vid tidigare ryggskott hjälper inte överdrivet mycket, annat än att de gör mig trött. Oerhört trött. Men jag kan inte ligga utan att skära tänder av smärta…

Nå, ont krut förgås inte så lätt. Jag ska inte gnälla. Det finns de som har det värre. Men nu orkar jag inte sitta längre!

[tags]ryggskott, ont, värk[/tags]